Hinnasto/ohjeita

Lähettäessäsi laitteita huoltoon on tärkeää että mukana on lähete, voit ladata sen alta, luethan tämän sivun huoltoehdot, lähettämällä paketin meille hyväksyt ne.

  • Tuntityönä tehtävät elektroniikka työt 60€ + alv24%
  • Vikadiagnoosi sisältäen postimaksut 85€ +alv24% (sisältyy kiinteä hintaisiin huoltoihin)
  • Kaikille asiakkaille teemme työt laskutuksella vasta kun työ on tehty ja laitteesta vika korjattu, maksuehto 0pv netto.
  • Vastuumme rajoittuu korjauksen hintaan, emme vastaa korjausyrityksen mahdollisesti aiheuttamista muista kuluista.
  • Huollolle annamme 12kk takuun

Kun laite saapuu meille, ruuhkasta riippuen huollossa menee keskiverrosti 2-5 päivää ellei osa tilauksille ulkomailta ole tarve. Kun vika on löydetty, korjaamme laitteen, teemme toimivuus testaukset niin pitkälle kuin mahdollista, lähetämme laskun ja kun se on maksettu postitamme laitteen samaan osoitteeseen mistä se meillekkin tuli, ellei erillistä mainintaa palautus osoitteesta ole.

Mikäli emme löydä laitteesta selkeää vikaa, hinnaksi tulee vikadiagnoosi maksu 85€+alv24%.

Jos laite ei harvoissa tapauksissa vian korjaamisesta huolimatta toimi tai toimii osittain, otamme laitteen uudelleen tarkasteluun, jos lisää vikoja löytyy ne korjataan jo maksettuun hintaan, mutta jos ei, vika on silloin muualla koneessa tai esimerkiksi vioittuneessa IC:ssä, tällöin laite on useimmiten korjauskelvoton ohjelmoinnista johtuen. Maksua emme palauta, kuluneesta työajasta ja tarvikkeista johtuen.

Postin kautta tulevat lähetykset mieluusti S-Market Lievestuore postiautomaattiin
tai vaihtoehtoisesti kotiinkuljetuksena osoitteeseen Museotie 18, 41490 Niemisjärvi

Useimmille töille on kiinteät hinnat, alapuolen painikkeista löytyy pieni osa niistä, päivitetään aina kun ehditään. Mikäli et löydä tarvitsemaasi huoltoa täytä yhteydenotto lomake tai soita. Hinnat ovat tyyppivikojen perusteella tehtyjä, joten jos vika on jossain muualla, hinta voi muuttua, mutta ilmoitamme tästä ennen huollon aloittamista.

Hintoihin lisätään alv 24%